Viikko 1: Johdanto

Viikon 1 tehtävien deadline: su 15.9. klo 23:59

Alkutoimet

Kurssin suorittamista varten tarvitset mooc.fi-tunnuksen. Jos olet osallistunut aiemmin muille mooc.fi-kursseille, sinulla on jo tällainen tunnus. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda uuden tunnuksen.

Jos haluat saada kurssista suorituksen Helsingin yliopiston opintorekisteriin, varmista vielä käyttäjäsivulta, että olet ilmoittanut pyydetyt henkilötiedot.

Tehtävät

Kurssin jokaisella viikolla ilmestyy kuusi tehtävää. Saat suorituksen kurssista, jos ratkaiset jokaisella viikolla ainakin kolme tehtävää deadlineen mennessä. Tarkemmat tiedot arvostelusta ja tehtävien aikataulusta löydät kurssin etusivulta.

Viikon 1 kaikki tehtävät ovat ohjelmointitehtäviä, jotka kertaavat ohjelmoinnin perusasioita. Voit ratkoa ohjelmointitehtäviä NetBeans-ympäristössä (asennusohje) valitsemalla organisaation "MOOC" kurssin "Tietorakenteet ja algoritmit, syksy 2019". Jos et halua käyttää NetBeansia, voit palauttaa ohjelmointitehtäviä myös TMC-sivuston kautta.

Saat hyödyntää tämän ja tulevien viikkojen ohjelmointitehtävissä haluamallasi tavalla Javan valmiita luokkia ja metodeja, ellei tehtävän aiheena ole oman toteutuksen tekeminen, jolloin tämä on erikseen mainittu tehtävänannossa.

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading